Konačno je poznato zašto Pep uživa u češkanju

Alves je objasnio

Konačno je poznato zašto Pep uživa u češkanju

E. Škorić

Dani Alves je godinama dijelio svlačionicu s Pepom Guardiolom u Barceloni i konačno je objasnio zbog čega se Pep stalno češe po glavi.

Alves je četiri godine proveo u Barceloni i zajedno s Pepom osvojio je apsolutno sve. Sada je igrač Juventusa povezan sa Manchester Cityjem i možda ponovo bude zajedno sa španskim stručnjakom.

U jednom intervjuu Alves je govorio upravo o Guardioli i naišao je na zanimljivo pitanje: Zašto se Pep stalno češe po glavi?

"Kada smo gubili, Pep je na poluvremenu u svlačionici sjeo na stolicu i počeo da se trlja po glavi. Dugo je trajalo, ali je Pep očigledno tražio neku genijalnu ideju i onda je rekao: 'To, imam je'. Skočio je u zrak i počeo da nam crta upute, pisao je brojeve i jednostavno nam je nacrtao šta trebamo da radimo da bismo pobijedili. I na kraju smo izašli na teren i pobijedili. To je bilo ludo i nevjerovatno", kazao je Alves.

I tako, Pep je ispao motivator sa čudnim navikama, a njegovo češkanje glave nikome nije promaklo i to stalno radi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi