Konačno otkriveno kako izgleda Mandžukićeva misteriozna djevojka!

U vezi su već 11 godina

Konačno otkriveno kako izgleda Mandžukićeva misteriozna djevojka!

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić jedan je od fudbalera koji svoj privatni život najuspješnije drže daleko od očiju javnosti. Štaviše, moglo bi se reći i da je po tom pitanju vrlo čudna osoba.

Dok se mnogobrojni fudbaleri sa ovih prostora ponosno eksponiraju u društvu ljepših polovina, za Mandžukića se do prije nekoliko dana nije ni znalo da je u ljubavnoj vezi, ali zapravo ona traje već duže od 11 godina.

AMandžo godinama ljubi djevojku po imenu Ivana Mikulić, ali o njoj se ne zna mnogo. Hrvatski mediji su otkrili tek to da ima 29 godina i da je Marija upoznala još u srednjoj školi.

Ivana je dobila nadimak "najmisterioznija hrvatska WAGS-ica" jer mnogi navijači do danas nisu znali kako ona izgleda.

Interesantno, Mario i Ivana još uvijek nisu vjenčani iako su dugo u vezi. Mandžukić je jednom prilikom izjavio da vjeruje u instituciju braka, ali da mu se nigdje ne žuri s tim. Dodao je i da je u privatnom životu vrlo dosadan, ne sebi već drugima.

Zajedno vrijeme često provode u vili na Braču koju je Mandžukić kupio prije nekoliko godina, a imaju i nekoliko pasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi