Konkurencija Georgini: De Ligtova djevojka će zapaliti tribine

Holanđanin je poveo u Torino

Konkurencija Georgini: De Ligtova djevojka će zapaliti tribine

O. Lekić

Fudbaleri Juventusa prije nekoliko dana dobili su veliko pojačanje. U torinski klub je stigao Matthias de Light koji je plaćen 75 miliona eura, a u borbi za njegov potpis Bianconeri su pobijedili, između ostalog, Barcelonu, Paris Saint-Germain...

Holanđanin je s aktuelnim prvakom Italije potpisao višegodišnji ugovor i dočekan je poput kralja, a ništa lošiji tretman, čini se, neće imati ni njegova atraktivna djevojka AnneKee Molenaar.

Mediji u Italiji posljednjih dana joj posvećuju veliku pažnju, u šali je nazivaju i zvijezdom prijelaznog roka, a očarala je i Juventusove navijače koji sada pod posebnim lupom imaju svaku njezinu objavu.

AnneKee se inače bavi modelingom, dosad je već imala priliku pozirati za nekoliko časopisa, a nema sumnje da će brojka njezinih sljedbenika na Instagramu rasti iz dana u dan sada kada je u žiži italijanske javnosti. Inače je i kćerka bivšeg fudbalera Ajaxa Kejea Molenaara.

Mnogi smatraju kako je Ronaldova Georgina Rodriguez dobila pravu konkurenciju i da će AnneKee biti ta koja će zapaliti tribine stadiona u Torinu.

Oglasi