Kopačke kakve niste vidjeli: Sjećate se ovog crtića?

Fudbaler Crystal Palacea vas vraća u prošlost

Kopačke kakve niste vidjeli: Sjećate se ovog crtića?

Posljednjih godina svjedoci smo zanimljivih dizajna kopački za fudbalere.

Mnogi od njih imaju zastave svojih zemalja na kopačkama, neki imaju imena kćerki ili djevojke, a ipak su neki još uvijek zaluđeni crtanim filnovima. 

Jedan od njih je krilni napadač Crystal Palacea Bakary Sako. On je na posljednjem meču svoje ekipe nosio nove kopačke koje su inspirisane planetarno popularnim crtanim filmom Dragon Ball. Naravno, gotovo da se postoji osoba koja nije gledala ovaj crtić, a ove kopačke svakako su nas vratile u rano djetinstvo. 

U moru iskorištenih fora mora se priznati da je Sako bio veoma kreativan i da je ponudio nešto sasvim novo kada je u pitanju izgled kopački, a vidjet ćemo da li će njegovim putem krenuti i ostali fudbaleri. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi