Košarkašica izašla iz igre, otišla na klupu i počela da doji 11-mjesečnu bebu

Emotivna scena

Košarkašica izašla iz igre, otišla na klupu i počela da doji 11-mjesečnu bebu

A. Čaušević

Fotografije kako Antonella Gonzalez doji svoju 11-mjesečnu bebu tokom utakmice obilaze svijet.

Na fotografijama se može vidjeti Antonella kako je podigla svoj dres te tom prilikom doji svoju kćerkicu.

Bilo je to tokom utakmice između ekipa Tomas de Rocamora za kojeg Gonzalez nastupa te Velez Sarsfiedla.

"Uvijek joj dam da doji prije utakmice. Ponekad je to potrebno objema. Već smo bili završili razgovor s trenerom, rekla sam mu da trebam malo vremena. Sve je bilo prirodno", kazala je Gonzalez.

"Iznenađena sam što je nešto tako prirodno imalo takav odjek. Ali sretna sam zbog toga. Nadam se da će ovo biti primjer majkama da se nakon trudnoće i poroda mogu vratiti aktivnom sportu", dodala je Antonella.

Inače, njen tim je meč dobio rezultatom 61:44 te preuzeo prvo mjesto na tabeli prvenstva Argentine. Ona je utakmicu završila sa osam poena.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Šta je ovdje emotivno. Ovo je bolesno., sve otišlo u qurac.
2 6
Zoilomas
Gametime milk
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije