Kozmetičarka osvojila igrača Cityja, zbog nje je ostavio i ljubav iz djetinjstva

Stones se zaljubio u Oliviju

Kozmetičarka osvojila igrača Cityja, zbog nje je ostavio i ljubav iz djetinjstva

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac John Stones prekinuo je vezu koju je imao od 12. godine.

Stones je krajem prošle godine raskinuo sa Millie Savage, ljubavi iz djetinjstva, a iza svega se očigledno nalazi druga ljepotica.

Primijećen je kako se viđa sa kozmetičarkom Olivijom Naylor, koju je upoznao u jednom klubu i koja ima kćerku staru 20 mjeseci.

"John je počeo da se viđa sa Olivijom nakon što se iselio iz porodične kuće. Olivija je veoma lijepa i dobro je poznata na mančesterskoj društvenoj sceni. Upoznali su se tokom noći nakon što je John bio samac. Olivija je u to vrijeme bila trudna i otkrili su da imaju zajedničke prijatelje. Oni čine lijep par i izgledaju sretni", kazao je izvor blizak Sunu.

Stoper Cityja je napustio kuću u Cheshireu vrijendu 3.4 miliona dolara nakon što je prekinuo s bivšom djevojkom, a sada živi u dijelu Manchestera u kojem živi i Pep Guardiola i plaća mjesečni najam od 6.000 funti.

Nova djevojka Olivija je imala kozmetički salon, a izvor blizak njoj je kazao: "Ona je divna djevojka i vodila je uspješan biznis, ali njen glavni fokus sada je da bude mama. Nevjerovatno je ljubazna i često je viđena kako prevozi dječaka u svom bijelom Range Roveru".

Top Komentari

Haroni
Kad ljepota prevlada ljubav! Molim da autor teksta pojasni da li je Stones upoznao kozmetušu dok je bila trudna s drugim.
6 0
Zoilomas
Trebo je drmnuti i ostaviti ovako ce mu zivot biti show
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi