Kraljevi se kraljevski počastili

Tri nova Lamborghinija

Kraljevi se kraljevski počastili

Midhat Šljivak

Fudbaleri Real Madrida dobro su raspoložni na treninzima.

Čini se kako je odlazak Rafaela Beniteza dobro utjecao na njih, a i novogodišnji praznici su im očigledno poslužili da si poklone neki skupocjen poklon.

U Španiji je još veći praznik Dan Kralja. Tada se razmjenuju pokloni čak i više nego što je to slučaj za Božić, a neki su imali posebno zadovoljstvo zbog poklona.

Tako su tri igrača Real Madrida na jučerašnjem treningu stigla u novim automobilima. Očigledno je Lamborghini omiljen među Kraljevima, te su čak trojica odlučili da se počaste ovim luksuznim automobilom.

Ovako izgledaju novi ljubimci igrača Reala. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi