Supruga fudbalske zvijezde snimljena dok je plesač zadovoljava na šanku
Foto - Screenshot

Uživa u slobodi

Supruga fudbalske zvijezde snimljena dok je plesač zadovoljava na šanku

M. Šljivak

Supruge poznatih sportista često znaju šokirati javnost nevjerovatnim javnim ispadima.

Neke od njih često su više u javnosti od samih muževa, a pravi primjer tome je supruga nekadašnjeg igrača američkog fudbala Jaya Cutlera, 35-godišnja Kristin Cavallari.

Brak s 38-godišnjom NFL zvijezdom trajao je deset godina. Razveli su se 2020. godine, a Kristin u slobodi maksimalno uživa.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje ovu atraktivnu 35-godišnjakinju na sceni u Las Vegasu s golišavim muškarcem koji joj ispunjava sve želje.

"Lijepa vremena", komentarisala je Cavallari snimak kojeg je postavio 'Magic Mike Live'.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CawK3JtPdzY/?[/instagram]

Kristin Cavallari i Jay Cutler imaju troje djece, dva sina i kćerku, koji su rođeni u periodu od 2012. do 2015. godine. Ipak, porodica im se raspala 2020. godine jer osim djece nisu imali više interesa.

Za razliku od bivšeg fudbalera njegova žena mnogo više uživa u slobodi i ispunjava snove provodeći se po atraktivnim lokacijama.

Jay Cutler je nekadašnja zvijezda Vanderbilt univerziteta. Izabran je kao 11. pik NFL drafta 2006. godine od strane Denver Broncosa gdje je igrao do 2008. godine.

Potom je otišao u Chicago Bearse gdje je proveo osam godina, a karijeru je završio u ekipi Miami Dolphinsa. Ima jedan nastup na Pro Bowlu i to 2008. godine.