Kupujte online uz besplatnu isporuku

Kupujte online uz besplatnu isporuku

Sponzorski tekst
Teme:

Uposlenici firme IMTEC vjeruju da tehnologija ima svrhu, samo ako unaprijeđuje kvalitet života ljudi.

Shodno novonastaloj situaciji u vezi sa korona virusom (COVID-19) i niza odluka o suzbijanju istog, IMTEC je omogućio besplatnu isporuku proizvoda na adresu svojim kupcima za narudžbe u iznosu 50 KM i više, produžio radno vrijeme webshop-a u trajanju od 08:00 do 20:00 sati (ponedjeljak – nedjelja), a jedan dio svojih poslovnica zatvorio do daljnjeg. Osim toga, za sve svoje kupce, IMTEC je organizirao preuzimanje servisnih slučajeva na adresi korisnika.

Više o novostima iz firme IMTEC-a saznajte na www.imtec.ba

Top Komentari

Rajvosa2019
Preporucio bi ljudima da kupuju brasno - jaja - rizu- konzerve ako nadju , nema raja para za tehniku / ovaj mitos oko tariguza mi nikako nije jasan, prica raja da od tariguza prave dobre supe + hamburgere
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti