Poljubac na ulici kao da su najsretniji par, ali ona najbolje zna šta joj je Kyle Walker priredio

Poljubac na ulici kao da su najsretniji par, ali ona najbolje zna šta joj je Kyle Walker priredio

Edmir Škorić

Unatoč činjenici da ju je mnogo puta varao, Annie Kilner je i dalje sa zvijezdom Manchester Cityja, a sada su ih paparazzi ulovili u trenutku ljubljenja na ulici.

Par - koji se vjenčao početkom prošle godine - pokazivao je znak javne naklonosti unatoč tome što je vezu pogađala Walkerova prevara u nekoliko navrata. Annie je prolazila kroz teške faze zbog prevara, ali čini se po fotografijama da je sve to ostavila iza sebe.

Walker i njegova partnerica upoznali su se u Sheffieldu, njihovom rodnom gradu, kada je nogometaš imao 17, a Annie 15 godina.

Njihov se odnos pokazao solidnim unatoč činjenici da je igrač Manchester Cityja nekoliko puta "prošao kroz crveno", odnosno prevario lijepu Annie.

On ju je ranije prevario s britanskom TV zvijezdom Laurom Brown, nakon čega ga je izbacila iz doma, ali odlučila da pređe preko toga, pa mu se opet vratila.

Oglasi

Potom je početkom 2020. godine engleski reprezentativac započeo vezu sa Lauryn Goodman, koja mu je rodila i dijete, ali je i tada Annie imala razumijevanja, pa Walkeru oprostila.

I sada djeluje kao da je sve u najboljem redu. Zajedno su šetali ulicama Cheshirea, a u jednom trunku su se i poljubili.

Walker slovi za jednog od najboljih bekova u engleskoj Premier ligi i kod Pepa Guardiole je neizostavan, ali čini se da kao većina nogometaša ima taj hir da tu i tamo koketira sa drugim djevojkama.

Annie je svjesna da se bilo kada može dogoditi da opet bude povrijeđena i prevarena, ali valjda je postala imuna na takve stvari. Sada joj je njen dragi obećao da to više neće raditi i da će biti samo s njom.

Annie je bila više puta prevarena, ali i dalje ga voli

Dok je igrao u Spursima Walker je imao četiri miliona eura po sezoni, danas zarađuje mnogo više. Kada je potpisao prvi ugovor sa Cityjem 2017. godine, dobio je platu od sedam miliona eura godišnje.

Prema statistikama, prosječni muškarac treba raditi najmanje 19 godina kako bi zaradio novac koji Walker zaradi za mjesec dana. Možda je i to jedan od razloga što Annie nikako ne može samo da ode od njega...

Kyle i Annie imaju tri dječaka, a želja im je da dobiju i jednu djevojčicu u budućnosti.

Top Komentari

user1676418203
Sto bi ga ostavila, daje joj velike pare, a ona ništa živo ne radi. Vjerovatno bi mu oprostila još 1000 prevara.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi