Zvuči nevjerovatno koliko djece je za četiri godina dobio fudbaler Cityja, a novo je na putu

Živio je dvostruki život

Zvuči nevjerovatno koliko djece je za četiri godina dobio fudbaler Cityja, a novo je na putu

Admin Čaušević

Najava razvoda Kylea Walkera i Annie Kilner, nakon skandala s nevjerama dobila je novi zaokret nakon ispovijesti Lauryn Goodman, žene s kojom je defanzivac Engleske vodio dvostruki život.

"Rekla sam Kyleu Walkeru. Moraš im reći. Moraš reći Annie da si otac naše kćeri i da imaš odnos sa svojom djecom. Trebamo slobodno započeti 2024. godinu", prije nekoliko dana je otkrila Walkerova ljubavnica Goodman.

To je bio okidač da se razotkriju detalji iz Walkerovog dvostrukog života koji je iskusni defanzivac vodio već dugi niz godina.

Zanimljiv je podatak da je Walker u posljednje četiri godine dobio troje djece sa dvije različite žene, a četvrto je na putu.

Naime, Annie Kilner i Walker su u vezi čak 13 godina uz nekoliko prekida i pomiranje. Od ranije imaju sinove Romana (11) i Reigna (7).

Ali kada je u njegov život ušla i ljubavnica Goodman jedan od najboljih bekova svijeta je počeo da vodi paralelan život.

Oglasi

Tako mu je Kilner rodila sina Reigna, da bi Goodman 2020. godine postala majka sina Kaira, a prije nekoliko mjeseci je dobila i kćerkicu koja je također Walkerova.

Tu nije kraj pošto je Kilner koja je ostavila Walkera u šestom mjesecu trudnoće, planirano je da se porodi u martu što znači da će Englez za četiri godine dobiti isto toliko djece.

Walkerov život je prepun skandala, tako je mu martu 2023. godine snimljen kako u jednom kafiću ljubi mladu djevojku, dok se tokom Eura 2016. godine javljao playboy modelu Carli Howe.

Kilner mu je sve to opraštala, vjerovatno radi zajedničke dobrobiti porodice, međutim ovaj put nema nazada i odlučila ga je ostaviti jednom za sva vremena.

Na terenu je Walker zaista fantastičan, jedan od najboljih bekova svoje generacije, ali van terena je očigledno poprilično nestašan. Čini se da mu se sav nestašluk obio o glavu i to na bolan način.

U budućnosti će morati voditi brigu od šestero djece, a njihove majke ne žele ni da čuju za njega...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti