Kyle Walker nije odolio: "Ne samo da me prevario, nego je napravio dijete mojoj drugarici"

Annie je sada bivša djevojka

Kyle Walker nije odolio: "Ne samo da me prevario, nego je napravio dijete mojoj drugarici"

Edmir Škorić

Zvijezda Manchester Cityja Kyle Walker ima velikih porodičnih problema.

Kao tipični bogati nogometaš, Walker (29) nije mogao odoljeti zovu drugih žena, pa je tako prevario bivšu djevojku Annie Kilner (27) sa njenom prijateljicom Lauryn Goodman. Situacija se pogoršala nakon što je Lauryn postala trudna i Walkeru javila da je dijete njegovo...

Kyle i Annie, koju je upoznao sa 18 godina dok je igrao u Sheffieldu (ona imala 16, op.a) imaju troje djece, no sada bek Cityja čeka i četvrto, ali s njenom prijateljicom.

Kada je saznala da Kyle čeka dijete s njenom prijateljicom, Annie je kazala da je on "oibčna budala" i više nije željela ništa sa engleskim reprezentativcem, rekavši da joj je slomio srce.

"Nisam mogla da vjerujem šta je uradio. Toga sam se najviše plašila. Osjećam kao da mi se cijeli svijet srušio kada sam čula te vijesti. Ne samo da me je prevario, već je napravio dijete mojoj drugarici", kazala je ranije Annie.

Britanski mediji pišu da je Kyle telefonom javio Annie da čeka dijete s drugom, te da nije bio kod kuće, već se preselio u stan koji plaća 8.000 funti sedmično.

To je bio i definitivni kraj veze Kylea i Annie, a sve je počelo kada je Lauryn medijima otkrila da je u više navrata imala seks sa Walkerom i da su se znali "posvađati i potući u njegovom Bentleyju".

Trudnoća Lauryn iznenadila je sve, pa i nju samo, posebno zbog činjenice da su joj rekli da neće moći da začne zbog bitke s endometriozom. Na pitanje da li će i Kyle pomoći u odgoju njenog prvog djeteta, odgovorila je:

"Ja i Kyle čuvamo stvari privatno u odnosu na naše dijete i želim da to i ostane tako. Ovdje sam za podizanje svijesti o trudnoći ".

Je li nervozna zbog toga što će biti samohrana mama?

"Jesam, nervozna sam, moram priznati. Nisam nikada pomislila da ću to učiniti, ali puno jakih žena koje poznajem to već rade", poručila je žena koja se upetljala u život Cityjeve zvijezde.

Ona je još otkrila da nije istina kako je dijete s Kyleom začeto onda dok je još on bio u vezi sa Annie.

"Želim jednom zauvijek stati u kraj tim pričama. Nas dvoje očekujemo dijete u aprilu i začeto je u trenucima kada smo oboje bili bez bivših partnera. Ovo je posljednji put da govorim na tu temu", poručila je Lauryn.

Lauryn Goodman
Lauryn Goodman

Top Komentari

bosnishtroller
Koliko god su glupi ovi fudbaleri i bezobrazni gluplje su ove trebice 10 puta sto se pale na slavu i na pare
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi