Kylian Mbappe "osijedio" nakon četiri mjeseca u PSG-u
Foto: Screenshot

Francuz se počastio novom frizurom za rođendan

Kylian Mbappe "osijedio" nakon četiri mjeseca u PSG-u

Supertalentovani fudbaler PSG-a Kylian Mbappe danas proslavlja svoj tek 19. rođendan, a proteklu sezonu će vjerovatno pamtiti do kraja života, s obzirom da je "procvjetao" u dresu Monaca i postao velika fudbalska zvijezda.

Za svoj 19. rođendan Mbappe se odlučio pridružiti rastućem trendu među fudbalerima, pa je tako ofarbao svoju kosu u bijelo.

Zaslužio je sjajni Mbappe da proslavi svoj rođendan kako god želi, jer igra zaista sjajno i u dresu PSG-a, u kojem je dijelom ubojitog napada zajedno sa Neymarom i Cavanijem.

Mbappe je tako u dosadašnjem dijelu sezone, u svim takmičenjima, postigao 11 golova, te 10 puta asistirao svojim saigračima iz PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi