Gdje nađe baš svastiku? Niko nije ni slutio da će ovaj snimak izazvati takav haos
Devin Booker je velika NBA zvijezda i poznat je po vezana s poznatim damama iz svijeta modelinga (Foto: Screenshot)

Zvijezda u akciji

Gdje nađe baš svastiku? Niko nije ni slutio da će ovaj snimak izazvati takav haos

Midhat Šljivak

Zvijezda Phoenix Sunsa Devin Booker snimljen je kako se zabavlja u šutiranju lopti sa sestrom svoje nekadašnje djevoje Kylie Jenner. Očekivano, snimak je na društvenim mrežama napravio potpuni haos jer su svi navijači gledali u obline poznate influencerke.

Devin Booker je osim po fenomenalnim košarkaškim vještinama poznat i po vezi s poznatim modelom i infuelcerkom Kendall Jenner.

Iako je ta veza okončana prošlog oktobra, Devin je očigledno ostao u dobrim odnosima s nesuđenom svastikom Kylie s kojom se često druži u vanterenskim aktivnostima.

Ova 25-godišnjakinja važi za jednu od najatraktivnijih žena svijeta. Njene obline koje konstantno ističe mame uzdahe muškaraca širom svijeta, ali nažalost po njih, ne mogu joj prići.

Kylie i Devin uživaju zajedničkim izlascima. Pokušavaju raditi sasvim obične stvari, pa su tako tokom jednog izlazaka odlučili da šutiraju na koš.

Stali su jedno pored drugog i počeo je 'obračun'. Ovo takmičenje neko je snimao i objavio na društvenim mrežama i ni slutio nije da će izazvati haos.

Oglasi

Apsolutno nikog nije bilo briga ko je pobijedio u takmičenju. Svi su gledali u zadnjicu 25-godišnje ljepotice i njene obline koje su te koje su 'zapale za oko'.

Komentari su očekivano brutalni. Dokaz je to da je Kylie jedna od najatraktivnijih žena svijeta.

"Kylie ima tako lijep šut za vidjeti", jedan je od komentara na društvenim mrežama, ali ne i jedini.

"Oh, s*anje. Gledao sam u nešto drugo. Pustit ću još koji put da vidim ko je pobijedio".

Mnogi smatraju da je nakon Kendall Jenner, zvijezda Phoenix Sunsa sada ušla u krevet svoje nesuđene svastike. Kao dokaz navode činjenicu da su često viđeni skupa.

"Je li to on sad 'sređuje' čitavu porodicu?", pitaju se mnogi fanovi NBA zvijezde na društvenim mrežama.

Kylie je u vezi sa poznatim muzičarem Travisom Scottom. Skupa su od 2017. godine i imaju dvoje djece.

Oglasi