Sjećate se prosidbe koju su prekinuli zaštitari? Sada se oglasila djevojka i iznijela svoju stranu

Nije prošlo kako je zamišljeno

Sjećate se prosidbe koju su prekinuli zaštitari? Sada se oglasila djevojka i iznijela svoju stranu

Eldar Ganibegović

Krajem marta viđena je neuspješna prosidba na utakmici bejzbol timova LA Dodgersa i Arizona Diamondbacksa. Sada se oglasila i nesretna djevojka te iznijela svoju stranu priče.

Prije nekoliko dana na internetu je viralan postao snimak na kojem je jedan mladić odlučio da na velikom bejzbol terenu zaprosi djevojku koja se nalazila na tribinama.

Međutim, nije sve prošlo baš kako je mislio da hoće. Zaštitari nisu imali razumijevanja za njega, a jedan je brutalno naletio na njega, kao da radi Bog zna šta.

Nesretni mladić zove se Ricardo Huarez i ima 35 godina. Nije uspio u onome što je zamislio, a njegova djevojka otkrila je da skoro i nije vidjela šta se sve događa.

Na poluvremenu utakmice Amerikanac je ušao na teren, sjeo na koljena i okrenuo se ka svojoj devojci, koja je bila na tribinama, te izvadio prsten.

Oglasi

Trenutak koji je trebao biti lijep, ostat će upamćen za cijeli život, ali kao vrlo ružan, jer je na kraju završio s lisicama na rukama.

Epizoda je obišla svijet, pa je muškarčeva partnerka dala intervju u američkoj štampi, u kojem je otkrila da svog ljubavnika nije stigla ni da vidi na kolenima.

"Nisam ga vidjela kada je izašao na teren, pa sam propustila skoro cijelitrenutak. Nisam ga vidjela dok nije oboren na zemlju. Bila sam tako zbunjena. 

Htjela sam da kažem "da", ali nisam ni stigla do toga, pa sam počela da vrištim. On smatra da većina muškaraca danas prestaje da pokazuje svoju ljubav iz stida.

Bio je malo povrijeđen, ali mi je priznao da mu nije to problem, uradio bi to ponovo", rekla je neimenovana žena, prenosi Yahoo.

Nekoliko sati kasnije, nakon što je pušten iz policijskog pritvora, Huarez je ponovo zaprosio svoju djevojku, a ona je rekla "da".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi