Lamar Odom je spavao sa 2.000 žena, a danas je našao svoj mir i spokoj samo sa jednom

Bezrezervna ljubav

Lamar Odom je spavao sa 2.000 žena, a danas je našao svoj mir i spokoj samo sa jednom

Edmir Škorić

Sabrina Parr, bivša košarkašica, planira u budućnosti da se vjenča sa nekadašnjom NBA zvijezdom Lamarom Odomom.

Život bivšeg košarkaša Lamara Odoma je bio prava sapunica. Imao je 14 godina dugu NBA karijeru, igrao za Los Angeles Lakerse, Clipperse, Miami Heat, ali i velike skandale i buran privatni život.

Ipak, danas je našao spokoj i mir pored Sabrine, kondicijske trenerice koja ga je uspjela promijeniti i vratiti u život i s kojom se Lamar planira vjenčati u budućnosti.

Ona je uspjela zanemariti sve Odomove loše stvari iz prošlosti, čak i činjenicu da je, barem je tako tvrdio, spavao sa preko 2000 žena.

On je živio u Los Angelesu, ona u Atlanti, kada su se tek upoznali, ali tek kasnije ga je primila k sebi.

"Mnogi su me pitali kako sam znala da je on savršena osoba? Čekala sam neko vrijeme da dam odgovor na to. Isitna je da je Lamar za mene učinio nešto što niko drugi nije. Ranije se družio s mnogim ženama, nije vježbao, nije se zdravo hranio i bio je van svake kontrole. Nisam željela biti s muškarcem koji živi u mojoj kući. Nisam se htjela seksati s njim. Nisam htjela ni izlaziti s nekim ko je petljao s toliko žena, niti s tako egocentrišnim muškarcem koji mi nije dozvoljavao da pristupam svojim interesima i aktivnostima", napisala je Sabrine.

"Kasnije se preselio u Atlantu i našao apartman. Trčali smo svaki dan u teretani, on se počeo zdravo hraniti i prekinuo je kontakt sa svim bivšim ženama. Strpljivo se sastavio sa mojim užurbanim rasporedom", dodala je.

"Također, naučio je biti intiman sa mnom bez potrebe za seksom. Iskreno sam zahvalana na vremenu koje smo proveli zajedno i radujem se budućnosti", zaključila je bivša košarkašica.

I svaka joj čast na upornosti, nije jednostavno voljeti i biti uz Lamara Odoma.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBeiNivj6_q/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBD3yeIJJ1w/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
I nebio s tobom kad ti je tolika guzica
1 1
EdwinPol
Brat, bratu i kroz nju je proslo blizu 2000... gledaj sotare
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi