Lance Armstrong pijan napravio udes pa okrivio djevojku

Jednom varalica, uvijek varalica

Lance Armstrong pijan napravio udes pa okrivio djevojku

Nekada najbolji biciklista na svijetu Lance Armstrong nikako da se riješi kontroverzi koje ga prate u stopu.

Da mu je laganje u krvi potvrdilo se i nedavno kada je Armstrong skrivio saobraćajnu nesreću a onda krivicu 'prebacio' na svoju djevojku Anu Hansen.

Navodno je Armstrong tokom novogodišnjih praznika u Aspenu vozio u alkoholiziranom stanju a još je pri tome prekoračio i dozvoljenu brzinu. Kada je zaustavljen, Armstrong je djevojci naredio da preuzme krivicu na sebe što je ona i prihvatila.

Ipak, pravda uvijek izađe na vidjelo pa je tako bilo i ovoga puta. Policija je istragom i izjavama svjedoka došla do saznanja da je za prekršaj glavni i jedini krivac Lance Armstrong, protiv kojeg će uskoro biti pokrenut krivični postupak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.