Larissa odbacila dres Paragvaja
Prije promocije Larissa je na Twitteru objavila sliku sa novim dresom

Ljubav na prodaju

Larissa odbacila dres Paragvaja

M. Skaka

Najpoželjnija navijačica Svjetskog prvenstva 2010. godine, Larissa Riquelme zamijenila je crveno-bijeli dres Paragvaja za zeleni brazilskog American-PE.

Na predstavljanju ekipe koja bi trebala osigurati da American-PE ne ispadne u drugu brazilsku ligu glavna zvijezda bila je Larissa Riquelme. Pojačanje iz Paragvaja u brazliskom klubu "igraće" kao glavni motivator. Naime, u svom stilu, manekenka je obećala da će ukoliko American-PE osigura opstanak marširati gola kroz grad.

Larissa je na predstavljanju pozirala sa igračima, bacala dresove u publiku, te flertovala sa klubskom maskotom i ostalim zabavljačima na sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.