Gdje je čuveni mobitel Larisse Riquelme 12 godina kasnije i kako danas izgleda?

Paragvajka se proslavila na SP-u 2010. godine

Gdje je čuveni mobitel Larisse Riquelme 12 godina kasnije i kako danas izgleda?

Edmir Škorić

Larissa Riquelme obilježila je Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Paragvajska manekenka se proslavila u Južnoafričkoj Republici, ali iznova "oživi" kada god se igra Svjetsko prvenstvo.

Larissa je bila jedna od najistaknutijih navijačica na utakmicama Svjetskog prvenstva prije 12 godina. Popularnost je stekla kao navijačica Paragvaja koja je uvijek imala među grudima mobitel. Sada je napokon otkrila šta se dogodilo s njenim mobitelom.

"Ovaj mobitel je davno ukraden u Rio de Janeiru. Izašle smo na plažu i ostavila sam mobitel u pijesku tokom kupanja. Kada smo se vratile, više ga nije bilo", kazala je Larissa, koja se ni ne sjeća kada je ostala bez svog sretnog mobilnog uređaja.

Mobitel među grudima proslavio je Paragvajku 2010. godine

Prema novinama Extra, verzija priče je drugačija u odnosu na ono što je sada Larissa otkrila. Objavljeno je da je opljačkana nekoliko mjeseci nakon SP-a, u decembru 2010. godine, dok je šetala plažom sa sestrom, dečkom i prijateljicom, kada su im prišla dva muškarca koji su im oduzeli mobitele, kamere i dokumente.

"Sada smo promijenili mobitele, napredovali smo. Imam novi model mobitela", kazala je prije nekoliko dana u jednom intervjuu.

Oglasi

Gdje je danas Larissa Riquelme?

Uz predstavljanje svakodnevnog trosatnog programa na paragvajskom radiju Tropicalia, Larissa Riquelme također je stalno prisutna na televiziji u svojoj zemlji.

Osim što radi kao glumica i sudjeluje u argentinskom reality showu "Bailando Por um Sonho" 2011. godine, danas se ističe među žirijem modne revije "Eu Vou".

"Volim raditi pomalo od svega. To je način da izazovem samu sebe, uvijek isprobam nešto novo i drugačije. Također mi pomaže u profesionalnom rastu".

S više od 1,8 miliona pratitelja na svom Instagram profilu, manekenka je izjavila da je Svjetsko prvenstvo 2010. bilo ključno za njen sadašnji uspjeh u karijeri influencerice.

"Bila je to početna tačka kao glumica, kao model i figura za brendove. Svjetsko prvenstvo učinilo me popularnom. Smatram se jednom od glavnih utjecajnih osoba u Paragvaju", zaključila je.

Oglasi

U Kataru navija za dvije reprezentacije

"Ljudi se jako poistovjećuju sa mnom zbog moje strasti prema nogometu. Ove godine sam između Brazila i Argentine", izjavila je Larissa.

Blizina s Brazilcima je veća, prema Larissi, koja je rekla da je živjela u zemlji četiri godine. Tokom tog razdoblja pozirala je za muške časopise i paradirala za škole sambe Beija-Flor de Nilópolis (2010.) i Unidos de Vila Maria (2011.)

Ona se nada da će ponovo vidjeti Paragvaj na Svjetskom prvenstvu, iako posljednjih 12 godina ova selekcija nije imala uspjeha.

Oglasi

"Neću biti muza, nego baka Svjetskog prvenstva. Danas imam 37 godina. Možete li zamisliti koliko ću imati kad se moji Paragvajci vrate na Svjetsko prvenstvo?", našalila se manekenka.

Iako je prošlo 12 godina od Mundijala u Južnoafričkoj Republici, Larissa i danas izgleda atraktivno, iako se dosta promijenila.

Top Komentari

mate.raguz
Meni je krvi mi lipsa ona nasa hrvatica iz capljine!
1 1
user1656135209
Ko ovo gużi??
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti