Lav je skliznuo: Vardy 'ismijao' Kanea na Twitteru

Šala na račun Harryja

Lav je skliznuo: Vardy 'ismijao' Kanea na Twitteru

Jamie Vardy je nakon večerašnje utakmice Chelseaja i Tottenhama imao šta poručiti Harryju Kaneu.

Samo nekoliko minuta nakon završetka meča na Stamford Bridgeu, Vardy je na svom Twitteru objavio fotografiju lava iz 'Kralja lavova' koji klizi niz stijenu.

Najpopularniji igrač Leicestera je ovom slikom aludirao na Kaneov post od prije dvije sedmice, kada je napadač Spursa objavio fotografiju lavova kojim je poručio da njegov klub ne odustaje od titule i da se vraća u borbu za naslov.

Od večeras je jasno da naslov prvaka ipak ostaje samo san za Tottenham, a Vardy je iskoristio priliku da se malo našali sa svojim klupskim rivalom, ali saigračem i prijateljem iz reprezentacije Engleske.

A photo posted by Harry Kane (@harrykane) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti