Legenda karijeru završila prije 15 dana, a danas je 'deba': U kojem mjesecu trudnoće je Sneijder?

Vrlo brzo i uspješno zapustio stomak

Legenda karijeru završila prije 15 dana, a danas je 'deba': U kojem mjesecu trudnoće je Sneijder?

Svojevremeno jedan od najboljih veznih fudbalera svijeta Wesley Sneijder odlučio je prije dvije sedmice okončati karijeru.

Čini se kao da je to jedva dočekao pa je konačno počeo da radi ono u čemu očito najviše uživa - jelu.

Za samo nekih 15-ak dana Sneijder je postao neprepoznatljiv i niko ne bi rekao da je taj čovjek do prije koji mjesec bio profesionalni fudbaler.

Sneijder se danas pojavio kao posmatrač na jednoj utakmici, a mnogi su odmah primjetili kako kroz bijelu košulju viri ogromni stomak.

Očigledno je Sneijder sebi dao i više oduška nego što treba nakon okončanja karijere, pa se već sada čini kao da se oprostio prije nekoliko godina, a ne dana.

Pogledajte video prilog i sve će vam biti jasno.

Promo

Top Komentari

Keno
Boli ga kurac frajer je odradio svoje hajde da vidimo vas manekene novinare
7 0
makelele
Darko Lazic?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi