Legendarni Brazilac: Gurnuo mi je prst u anus, boljelo me

Zico ispričao anegdotu

Legendarni Brazilac: Gurnuo mi je prst u anus, boljelo me

Edmir Škorić
Teme:

Legendarni brazilski nogometaš Zico ispričao je jednu neobičnu situaciju iz 1981. godine.

Zico se prisjetio finala Cope Libertadoresa 1981. godine, kada je Flamengo igrao protiv čileanske Cobreloe. Flamengo je slavio, Zico je postigoa dva gola kao kapiten.

Međutim, u meču u kojem je bilo čak pet crvenih kartona, Čileanci su igrali jako prljavo, što je na svojoj koži osjetio i sam Zico, koji je u završnici utakmice dobio prst u - anus.

"Vodili smo 2:0 i jedan protivnički igrač bio je baš gad! Pripremao sam se izvesti slobodnjak iz dobre pozicije, on mi je prišao s leđa i gurnuo mi prst u anus", rekao je Zico.

"Osjetio sam bol, zaboljelo me, ali sam mu rekao: 'Kad završi utakmica, daj mi svoj broj telefona'", nasmijao je sve Zico.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije