Legendarni Faustino Asprilla morao na operaciju ruke jer je previše koristio Twitter

Odgovorio na kritike

Legendarni Faustino Asprilla morao na operaciju ruke jer je previše koristio Twitter

Endin Čaušević

Legendarni kolumbijski fudbaler Faustino Asprilla zabrinuo je svoje fanove objavom da je morao na operaciju.

Asprilla je dobro poznato ime u svijetu fudbala, a mnogi ga najviše pamte po igrama u dresu Parme i Newcastlea. Mnogi su sigurni da je mogao imati daleko bolju karijeru, ali njegovo skandalozno ponašanje i stalni incidenti mu to nisu dopustili.

Ovaj 49-godišnji Kolumbijac oglasio se na društvenim mrežama s fotografijom iz bolnice i šokirao je svoje navijače da je morao na operaciju desne ruke.

Asprilla se oglasio nakon operacije i poručio da je morao na operaciju ruke jer previše koristi Twitter. No, to je bila samo šala na optužbe da previše putem Twittera podržava Alvara Uribea koji je kandidat za predsjednika Kolumbije.

Nekadašnji igrač Parme bio je itekako aktivan i porukama podrške za Uribea i mnogi su ga kritikovali za to. Ipak, on je sve okrenuo na šalu i poručio je da je zbog silne podrške putem Twittera morao na operaciju jer je to previše opteretilo njegovu ruku.

 Tino Asprilla in his hospital bed after 'so much tweeting'

Top Komentari

Rajvosa2019
Da nije slucajno od masturbiranja ? Imene desanka za****va vec duze, kaze cika Doktor da su mi se izlizali zglobovi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi