Legendarni golman ostao nepokretan: Važna bitka je ispred mene, želim držati svoje dijete

Sebastienu Freyju virus izazvao velike probleme

Legendarni golman ostao nepokretan: Važna bitka je ispred mene, želim držati svoje dijete

M. Šljivak

Legendarni golman Sebastien Frey (38) imao je ozbiljnih problema sa zdravljem u proteklim danima.

Frey je iznenada nestao sa društvenih mreža, a nakon nekoliko sedmica se oglasio i objasnio je kako je njegovo stanje bilo izuzetno teško, jer se borio sa virusom.

"Kao što ste vjerovatno i primijetili, bio sam odsutan sa društvenih mreža određni period. Razlog je što sam prije tri sedmice hitno prebačen u bolnicu nakon što sam imao temperaturu 40", istakao je Frey, te je nastavio.

"Nakon određenih testova pronašli su mi virus u organizmu, koji me je, malo po malo, potpuno onesposobio. Jedva sam ostao živ, ali sada je ispred mene novi izazov. Moram ponovo ustati na noge, moram hodati i naporno raditi na tome kako bih mogao nositi svoje dijete. Uvijek sam igrao na pobjedu sa strašću i snagom i dobiću i ovu bitku", napisao je Frey.

Frey je apsolutna legenda italijanske Serie A. Odigrao je preko 500 utakmica za Inter, Veronu, Parmu i Fiorentinu, a važio je za jednog od najboljih čuvara mreže una Apeninima.

Karijeru je završio 2015. godine u redovima turskog Bursaspora.

Top Komentari

daca
Brz oporavak majstore... aBda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi