Legendarni Roy Maakay danas izgleda neprepoznatljivo

Zapustio se kao niko

Legendarni Roy Maakay danas izgleda neprepoznatljivo

Legendarni napadač Deportivo La Corune, Bayern Minehana i Feyenoorda Roy Maakay danas izgleda neprepoznatljivo.

Iako se posljednjih godina ne pojavljuje baš tako često u javnosti, a samim tim i medijima, Makay je danas zaigrao na De Kuipu povodom oproštaja još jedne legende holandskog fudbala Dirka Kuyta.

Kuyt je danas na "svom" De Kuipu okupio veliki broj holandskih i svjetskih legendi, a tu su između ostalog bili Steven Gerrard, Robin Van Persie, Nigel De Yong, Jrzi Dudek, Rud Van Nisterlooy itd. Ipak, jedan od njih je zaista pokazao da se zapustio otkad je završio karijeru i to u svakom smislu.

To je Roy Maakay kojem je izgled očito prešao u drugi plan. To najbolje pokazuje fotografija na kojoj Maakay stoji pored Gerrarda. Iako i i Steven okončao igračku karijeru, ipak izgleda kao u najboljim danima što se ne može reći za Maakayja.

Podsjetimo, ovaj napadač je svojevremeno igrao za Vitesse, Tenerife, Deportivo La Corunu, Bayern Minehn i Feyenoord, dok je za reprezentaciju Holandije upisao 43 utakmice i postigao je šest golova.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi