Lennon u toku utakmice 'kupovao' napadača, Ferguson bijesan

Zanimljiva situacija

Lennon u toku utakmice 'kupovao' napadača, Ferguson bijesan

Zanimljiva situacija odvijala se u proteklih nekoliko dana na relaciji Celtic-Peterborough United.

Naime, trener škotske ekipe, Neil Lennon razbjesnio je trenera engleskog niželigaša, Darrena Fergusona nakon što je poslao zvaničnu ponudu za njegovog napadača u toku ligaškog susreta.

Lennon već neko vrijeme želi u svojim redovima vidjeti ofanzivca Leeja Tomlina, a prelazni rok u Škotskoj traje dva dna kraće nego u Engleskoj te se treneru Celtica zaista žurilo pa je kontaktirao Peterborough tokom utakmice sa Crawleyem.

Vijest o ponudi je stigla do Tomlina na poluvremenu te ga je Ferguson u nastavku susreta ostavio na klupi.

"Ponude su stizale tokom utakmice. Ako Celtic tako želi obavljati posao, to je do njih, ali ne čine Leeju uslugu. Bilo kako bilo, on nigdje ne ide", rekao je bijesni Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti