Lijepe vijesti dolaze iz Pariza: Pele napustio bolnicu

Najgore je prošlo

Lijepe vijesti dolaze iz Pariza: Pele napustio bolnicu

Teme:

Legendarni Brazilac Pele napustio je bolnicu.

Podsjetimo, Pele je primljen u bolnicu u Parizu prošle sedmice zbog visoke temperature koja je uzrokovana urinarnom infekcijom, ali srećom sve se završilo dobro.

Pelea su novinari sreli na pariškom aerodromu, a on se tom prilikom zahvalio medicinskom osoblju bolnice u kojoj je bio.

"Želim se zahvaliti svima na pozitivnim mislima i dobrim namjerama. Zahvaljujući sjajnoj brizi medicinskog osoblja u američkoj bolnici u Parizu vraćam se kući", rekao je Pele.

Inače, Pele je u Pariz stigao kako bi prisustvovao jednom promotivnom događaju koji je organizovan od strane švicarskog časopisa Hublot.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije