Lindsey Vonn poručuju da 'debelo dupe stavi u šator': Nikada neću koristiti Photoshop!

Objavila fotografiju i izazvala dosta komentara

Lindsey Vonn poručuju da 'debelo dupe stavi u šator': Nikada neću koristiti Photoshop!

Edmir Škorić

Bivša američka skijašica Lindsey Vonn susrela se sa mnogo neprijatnih komentara na društvenim mrežama.

Neki njeni 'fanovi' su je kritikovali zbog objavljivanja fotografija u kupaćem kostimu, što Amerikanka zaista često radi. Nekolicina njih joj je uputila poprilično ružne komentare zbog toga što je - debela.

"Stavi to debelo dupe u šator", jedan je od neukusnih komentara. "Imam 60 godina, a izgledam bolje nego ona", piše drugi.

"Misli da je puno zgodnija nego što je zapravo", dodaje treći. Svi uvjereni da bi Vonn trebala izbjegavati objavljivanje fotografija u kupaćim kostimima.

"U posljednje vrijeme objavljujem puno fotografija sebe u kupaćem kostimu. Čak sam i kao natjecateljica slučajno čitala komentare i članke o svom tijelu, što priznajem dnije ugodno. Ipak, normalna sam osoba, stražnjica mi pokazuje celulit, a gornji dio kostima nije popunjen kako bi trebao. Međutim, uvijek se sjetim koliko mi je ovo tijelo dalo u vrijeme kad sam bila uspješna i ponosna sam na sebe. Ja sam sasvim normalna osoba, ja sam jednostavno ja - Lindsey Vonn", odgovorila je Amerikanka.

"Mogu vam obećati da nikada neću koristiti Photoshop ili bilo kakvu plastičnu operaciju. Bez botoksa, ispuna ili malih tretmana. Sto posto sam prirodna. Sto posto Lindsey. Dakle, svima koji se osjećaju nesigurno ili loše zbog svog izgleda, poručujem: morate biti jaki, ostati zdravi i voljeti se bez obzira na to što oni koji vas mrze kažu".

Lindsey Vonn jedna je od najuspješnijih vozačica u povijesti alpskog skijanja. Osvojila je, između ostalih, četiri Kristalna globusa za pobjede u ukupnom Svjetskom kupu, dvije zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu i naslov olimpijskog prvaka u Vancouveru.

Prije godinu dana završila je izuzetno bogatu i uspješnu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi