Lopovi kroz balkon ušli u hotel u kojem živi Lionel Messi: "Toliko plaćaš sobu, a oni uđu tek tako"

Ukrali nakit i novac pojedinim gostima

Lopovi kroz balkon ušli u hotel u kojem živi Lionel Messi: "Toliko plaćaš sobu, a oni uđu tek tako"

E. Čaušević

Lionel Messi još uvijek nije pronašao kuću u kojoj će živjeti s porodicom u Parizu.

Messi je prije mjesec dana stigao u Pariz nakon što je potpisao za PSG, ali s porodicom boravi u luksuznom hotelu Le Royal Monceau jer još uvijek traže kuću u kojoj će živjeti.

Antonella je obišla nekoliko luksuznih kuća u Parizu, ali još uvijek nisu našli onu idealnu u kojoj će živjeti dok Messi bude igrao u dresu PSG-a.

Messijeva supruga je odlučna da što prije pronađe dom jer žele što prije da se naviknu na život u Parizu, a život u hotelu očito da baš nije ono što oni žele.

Messi će svoj odlazak sada još više ubrzati nakon posljednjih dešavanja u hotelu u kojem su smješteni.

Naime, nepoznati maskirani lopovi su u srijedu navečer ušli u hotel i to kroz balkon na šestom spratu. Oni su našli žrtvu kojoj su ukrali ogrlicu od 4.000 eura, te naušnice od 750 eura.

Pored toga našli su još novac u iznosu od 3.000 eura. Žena koja je opljačkana bila je u šoku nakon svega jer noć u ovom hotelu košta čak 1.200 eura, te je poručila da nije očekivala da je u takvom hotelu moguće da se dešavaju ove stvari.

"Plaćaš bogatstvo u luksuznom hotelu gdje želiš udobnost i sigurnost, a onda ti neko uđe u subu i opljačka te. Policija je na nadzornim kamerama vidjela dvojicu maskiranih lopova, ali ne mogu da ih identifikuju", rekla je ona i dodala.

"Rekli su da su još neki lopovi prijavljeni. Marokanac koji je u sobi do moje je prijavio da mu je ukraden sat. Ovo je zaista uznemirujuće".

U ovom hotelu boravile su razne poznate ličnosti poput Maddone i Michaela Jacksona. Messi s porodicom u hotelu živi već duže od mjesec dana, ali sigurno je da sada želi što prije da pronađe novi dom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije