Lionel Messi i Radamel Falcao dobili nove kopačke

Velikani u novoj opremi

Lionel Messi i Radamel Falcao dobili nove kopačke

A. Haznadarević

Dugi niz godina David Beckham je jedini nosio 'zlatne' kopačke, međutim sjajni Englez je konačno dobio konkurenciju.

Već sada jedan od najvećih Lionel Messi, dobio je nove kopačke inspirisane četvrtom Zlatnom loptom, koju je Barcelonin ofanzivac osvojio prije par dana na svečanosti u Cirihu.

 

Čovjek koji je proteklu 2012. godinu zaokružio sa čudesnim 91 pogotkom na kontu, već u subotu protiv Malage će nastupiti u novom, specijalno napravljenom paru Adidasovih F50 kopački, na kojima su iscrtana četiri sunca, koja označavaju Zlatne lopte, koje je ovaj sjajni fudbaler osvojio 2009., 2010., 2011. i 2012. godine

 

Međutim Lionel Messi nije jedini koji će u nove pobjede krenuti sa novim kopačkama. Još jedan član najboljeg tima 2012. godine po izboru FIFA-e, dobio je novu opremu.

 

Napadač Atletico Madrida Radamel Falcao, na svom Twitter profilu se pohvalio sa novim Puma kopačkama, čiji je dizajn ispirisan bojama kolumbijske zastave.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.