Lionel Messi postaje otac

Lionel Messi postaje otac

M. Skaka

Antonella Roccuzzo, dugogodišnja djevojka Lionela Messija je trudna.

Prve vijesti trudnoći Messijeve djevojske stigle su iz Rosaria, grada u Argentini iz kojeg potiču i Messi i Antonella Roccuzzo, ali ni fudbaler ni njegova djevojka još uvijek nisu zvanično potvrdtili ovu informaciju, mada su od članova porodice potvrde stigle na više različitih argentisnkih medija.

Dvadesetčeverogodišnji Messi i Antonella zabavljaju se od 2009. godine, a u jednom trenutku pojavila se vijesti da su se tajno vjenčali na Ibizi, samo da bi informacija kasnije bila demantovana od strane članova njihih porodica.

Antonella i Lionel poznaju se još od kada su imali pet godina. Ona je rodica najboljeg Messijevog prijatelja, Lucasa Scaglie i praktično su skupa odrasli.

"Znam Antonellu od kada sam imao pet godina. Viđao sam je dok smo odrastali, naše familije se poznaju, pa zaista nikada nisam imao sumnji da se radi o pravoj djevojci za mene.", rekao je Messi u jednom intervjuu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.