Litvanski klub proslavio titulu uz muziku sa Balkana

Za sve su 'krivi' Hrvati...

Litvanski klub proslavio titulu uz muziku sa Balkana

Suduva je drugu sezonu zaredom osvojila naslov prvaka Litvanije tako što je takmičenje završila sa 77 bodova, dva više od drugoplasiranog Žalgirisa.

Nakon posljednje utakmice sezone uslijedilo je slavlje, a zanimljivost je što je na stadionu zasvirala muzika sa našeg govornog područja.

Za Suduvu nastupa Riječanin Andro Švrljuga, koji je svoje kolege iz kluba 'zarazio' pjesmom hrvatskog muzičara Joška Čaglja poznatijeg kao Jole.

Tako je stadionom zasvirala pjesma "Maksimalno", jedna od Joletovih najvećih hitova, a svi fudbaleri su bili raspoloženi za ples.

Inače, u Suduvi igra i Sandro Gotal, nesuđeni fudbaler Željezničara koji se jedno vrijeme povezivao sa dolaskom na Grbavicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi