Kamermani kao da namjerno hvataju ove stvari: Ona definitivno nije čula nijednu riječ koju je rekao
Atraktivna Liv Morgan privukla je pažnju u Madison Square Gardenu, ali je i maksimalno ponizila dečka pored sebe (Foto: Screenshot)

Liv Morgan ponizila dečka

Kamermani kao da namjerno hvataju ove stvari: Ona definitivno nije čula nijednu riječ koju je rekao

Midhat Šljivak

Amerikanka Gionna Jene Daddio, poznatija u svijetu hrvanja kao Liv Morgan, privukla je veliku pažnju na utakmici NBA lige između New York Knicksa i Charlotte Hornetsa. Bila je u društvu nepoznatog muškarca kojem se neće dopasti slava koju je stekao nakon što se poprilično ispričao pored ove 28-godišnjakinje.

Liv Morgan nekadašnja je SmackDown šampiona i velika je zvijezda američkog hrvanja (WWE). Izuzetno je privlačna i mnogim muškarcima je tiha patnja.

Morgan je naravno pažnju privukla i tokom NBA utakmica između New York Knicksa i Charlotte Hornetsa koja se igrala u utorak navečer. Međutim, dečko koji je bio s njom neće to po dobrom pamtiti.

Kamermani kao da namjerno biraju trenutke o kojima će se pričati na društvenim mrežama. Dečko koji je sjedio pored Liv postao je predmet sažaljenja.

Nesretni momak je pričao i pričao. Liv je prevrtala očima kao da govori da bi bila negdje drugo u ovim trenucima dok on melje i priča.

Samo nekoliko puta je odgovorila. Bilo je to kratko 'yeah', ali apsolutno svi smatraju da joj društvo nije bilo nikako ugodno.

Oglasi

"Ona definitivno nije čula nijednu riječ koju si rekao prijatelju", poruka je na videu koji se pojavio na društvenim mrežama.

Nije ovo prvi put da se dešavaju ovakve stvari na sportskim događajima. Prije nekoliko dana djevojka je na jednoj hokejaškoj utakmici brutalno ignorisala dečka.

Liv Morgan je u svijetu američkog hrvanja od 2015. godine. Radi se o zaista žestokoj djevojci koja je rasla pored četiri starija brata i jedne sestre.

Uspjela je postati jedno od zaštitinih lica WWE federacije što se tiče ženskog dijela borbi, a jedno vrijeme je bila čak i šampionka SmackDowna.

Pored karijere u profesionalnom hrvanju Liv Morgan ona se bavi i nekretninama i to je posao kojeg planira za budućnost.

Oglasi

Najnovije vijesti