Obmanuo je čitav svijet, uzeo milione, pa priznao sve : "Osjećam stid i sram jer sam prevario mnoge"
Liver King je prevario čitav svijet govoreći da je njegovo tijelo čista priroda i da ne koristi nikakve steroide (Foto: Instagram)

Liver King se oglasio

Obmanuo je čitav svijet, uzeo milione, pa priznao sve : "Osjećam stid i sram jer sam prevario mnoge"

M. Šljivak

Fitnes i Instagram zvijezda Brian Johnson (45), poznatiji širom svijeta kao Liver King, priznao je da njegovo tijelo nije isklesano zbog prirodne ishrane i treninga kao što je to predstavljao na društvenim mrežama te je priznao korištenje brojnih steroida u proteklim godinama.

Brian Johnson ili Liver King kako ga poznaju širom svijeta, stekao je veliko bogatstvo na lažima. Prikazivao je kako jede samo ono što mu je priroda dala i sirove organe životinja.

Nikada nije želio priznati korištenje steroida. Međutim, slavni podcaster Joe Rogan je u svojoj emisiji spomenuo Liver Kinga nakon čega se klupko počeo odmotavati

"Njegovo dupe je puno steroida. To nije prirodno tijelo. Taj tip u sebe unosi razne vrste sranja kako bi tako izgledao".

"Nervira me jer je na steroidima. Istina je da je ono što jede zdravo i da zaista jede sirovo meso, ali tip se bode", rekao je Rogan.

Ubrzo su u javnost i procurili mailovi prepiske jedne kompanije koja je dostavljala steroide Johnsonu nakon čega je on odlučio priznati sve.

Oglasi

Trošio je oko 11.000 dolara mjesečno na razne vrste steroida među kojima su ibutamoren, ominitrope, deca (nandrolon), testosteron, winstrol (stanozolol)...

"Snimam ovaj video kako bih se izvinio. Sje*ao sam. Osjećam stid i sram jer sam lagao i prevario mnoge ljude", rekao je na snimku i dodaje:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfO-mmJL6sc/?hl=en[/instagram]

"Napravio sam pogrešne izbore. Da, koristio sam steroide i trenutno sam na steroidima. To sam uvijek opovrgavao u emisijama. Govorio sam kako ih ne koristim i da nikad neću. To je bila laž".

Neke stvari za njega nikad više neće biti iste. Tvrdi da će sada mnogo bolje i pametnije raditi i da neće lagati. 

Oglasi

"Priznajem da sam sje*ao stvar. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao. Jedino što mogu je sada biti mnogo bolji čovjek i bolje ljudsko biće", rekao je Johnson.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdGgSOxrxB-/?hl=en[/instagram]

On je na lakovjernoj publici zaradio silan novac. Milioni dolara slivaju se u njegov džep svakog mjeseca, pa mu nije bilo teško glumiti zdrav način života.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ca4_0t-L-5j/?hl=en[/instagram]

Sigurno je da će nakon ovoga snositi posljedice i da će ostati bez brojnih reklamnih kampanja, ali to je i zaslužio.

Top Komentari

MaDaj
Komično, i to sto su neki vjerovali da je nutty, a i ovo izvinjenje…. Ako si “s****o” stvar, vrati lovu svim ljudima kojima si “prodao” svoje proizvode !
1 1
Zulfikar
Ko bi rekao da je covjek uzimao steroide, ja mislio sve od onih improvizovanh tegova tj. betonskih jupol kanti…
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi