Ljajićeva djevojka u nikad vrelijem izdanju

Svi gledaju u donji dio kupaćeg

Ljajićeva djevojka u nikad vrelijem izdanju

O. Lekić

Adem Ljajić, bez sumnje, ima jednu od najatraktivnijih djevojaka na sportskoj sceni. 

Fudbaler Torina je u sretnoj vezi sa manekenkom Sofijom Milošević, koja pažnju javnosti u posljednje vrijeme sve više skreće sa svojim provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. 

Tako je i jučer opčinila brojne fanove serijalom novih fotografija sa jednog snimanja u sklopu promocije za kupaće kostime čije je modele reklamirala, a u prvom planu su bili njezini atributi i fenomenalna figura. 

Muškarcima se naročito dopao donji dio kupaćeg kostima, koji ostavlja više prostora za sunčanje dijelova oko prepona i još više ističe njezin seksipil, a ispod fotografija nisu izostajali ni komplimenti poput onih da je Ljajić pravi sretnik. 

Fotografije pogledajte u galeriji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije