Ljubav godine ne broji: Romario u vezi sa 19-godišnjakinjom

Legendarni brazilski napadač

Ljubav godine ne broji: Romario u vezi sa 19-godišnjakinjom

Teme:

Sa Brazilom je 1994. osvojio Svjetsko prvenstvo u Sjedinjenim Američkim Državama, sada se bavi politikom, a bio je jedan od najžešćih kritičara brazilske vlade zbog proteklog Mundijala koji je održan u Brazilu. Pogađate, naravno radi se o legendarnom brazilskom napadaču Romariju.

Romario koji ima šestero djece u žižu javnosti dospio je ponovo nakon što je započeo ljubavnu vezu sa djevojkom mnogo mlađom od njega, a radi se devetnaestogodišnjoj Dixie Pratt.

Ono što je zanimljivo jeste da ona nije bila ni rođena kada je Romario proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Brazilu na kojem su se Karioke okitile zlatom, a Romario bio glavna zvijezda brazilske reprezentacije zajedno sa Bebetom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti