Ljubav je u zraku: Rade Krunić ponosno pokazao djevojku

Nije samo uspješan u fudbalu

Ljubav je u zraku: Rade Krunić ponosno pokazao djevojku

Nakon duge šutnje o ljubavi, bh. reprezentativac Rade Krunić odlučio je stati na kraj glasinama.

Krunić važi za jednog od najpoželjnijih među bh. fudbalerima, pogotovo danas kada je na vrhuncu svoje karijere, a kada je tako onda i nije iznenađujuće što je njegov ljubavni život pod povećalom javnosti. 

Koga ljubi i ima li uopšte djevojku Krunić je skrivao 'kao zmija noge', ali u međuvremenu našao je osobu za koju smatra da je ona prava, pa je to podijelio i s javnošću.

Njegovo srce je osvojila djevojka po imenu Ivana Topalović. Čime se bavi i odakle je, ne znamo, ali po onome što se može zaključiti, u životu itekako zna uživati i njezin profil prepun je fotografija sa atraktivnih lokacija. Naravno, neke su zabilježene i u Milanu u kojem Krunić živi.

Zajedničke fotografije i jedno i drugo redovito postavljaju, a u komentarima svi su složni u jednom - da su zaljubljeni do ušiju.

 

View this post on Instagram

I'm watching you 👀

A post shared by 🍉ⓘ ⓥ ⓐ ⓝ ⓐ T. 🍉 (@ikacaaaa) on

Top Komentari

konjnakvadrat
Mladi, lijepi, parali. 3u1 ko neskafa
1 0
hame
bravo, dosta je bilo da grijes samo klupu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije