Ljubavi je kraj: Linsey i Tiger više nisu par

Razišao se jedan od najpoznatijih sportskih parova

Ljubavi je kraj: Linsey i Tiger više nisu par

Skijašica s najviše pobjeda u historiji Svjetskog kupa, Amerikanka Lindsey Vonn, i američki golfer Tiger Woods prekinuli su svoju vezu nakon skoro tri godine. 

Da jedan od najpoznatiji, ako ne i najpoznatiji sportski par nije više skupa, objavila je sjajna skijašica na svojim profilima društvenih mreža na kojima je registrovana.

"Nakon gotovo tri iodine koje smo proveli zajedno, Tiger i ja smo zajedno odlučili da okončamo našu vezu. Zauvijek ću se sjećati zajedničkih momenata koje smo kreirali zajedno. Nažalost, oboje vodimo nevjerovatno dinamične živote koji nas primoravaju da dobar di vremena provodimo razdvojeni. Tigeru ću se uvijek diviti i respektovati ga, a on i njegova prelijepa će imati posebno mjesto u mom srcu", napisala je Linsey.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.