Ljubavni haos Mesuta Özila, flertovao sa Lellovom bivšom

Djevojka obrisala zajedničke slike

Ljubavni haos Mesuta Özila, flertovao sa Lellovom bivšom

Djevojka Mesuta Özila, pjevačica Mandy Capristo obrisala je sve zajedničke slike sa reprezentativcem Njemačke i fudbalerom Arsenala sa društvenih mreža. 

Glavni razlog za to je su razgovori preko aplikacije Whats-App između člana Topnika i Melanie Rickinger, bivše djevojke nekadašnjeg fudbalera Christiana Lella, a koje je on odlučio objaviti u javnosti.

Tokom ovoga flerta Özil je već uveliko bio u vezi sa Mandy s kojom je svoju vezu otkrio 2013. godine, u vrijeme kada je nosio dres Real Madrida. Još ovoga ljeta milioni svjedoka koji su gledali finale SP-a i dodjelu medalja bili su svjedoci ljubavne veze koja je sada postao haos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.