Ljubitelji FIFA 15 znaju kako izgleda "prosječni Bosanac"

Boubacar Dialiba izazvao urnebesne komentare

Ljubitelji FIFA 15 znaju kako izgleda "prosječni Bosanac"

O. Lekić

Ljubitelji FIFA 15 očigledno ne mogu da se načude zastavi Bosne i Hercegovine pokraj slike Boubacara Dialibe Diabanga, bivšeg fudbalera Željezničara a sada igrača Cracovije.

Na poznatoj stranici namijenjenoj zagriženim igračima ove igrice mogu se pročitati razni zanimljivi komentari, a oni koji se tiču Dialibe su posebno interesantni.

"Za one koji ne znaju, ovako izgleda prosječni Bosanac", prvi je i najpopularniji komentar na Boubacarovom profilu a jedan dosjetljivi korisnik iz Poljske se nadovezao s konstatacijom da je izgled Edina Džeke, ustvari, netipičan uobičajenom izgledu jednog Bosanca i Hercegovca.

"Crni Bosanac" je definitivno atrakcija među korisnicima ove stranice koji su Dialibin profil preplavili komentarima na koje se ne možemo ne nasmijati.

Za one koji ne znaju, Boubacar Dialiba je nekoliko godina nastupao za Željezničar gdje je i napravio prve korake u evropskom fudbalu. Za vrijeme boravka na Grbavici, ovaj tamnoputi fudbaler dobio je i bh. državljanstvo i odigrao jedan meč za U21 reprezentaciju naše zemlje na kojem se upisao u strijelce.

Kasnije je Dialiba pozvan i u reprezentaciju Senegala za koju je također nastupao u nekoliko navrata. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.