Ljubo Bešlić nagradio najbolje sportske kolektive i sportiste Mostara
Najbolji sportaši grada na Neretvi danas su se okupili na prijemu kod gradonačelnika Ljube Bešlića

Svečani prijem u uredu gradonačelnika

Ljubo Bešlić nagradio najbolje sportske kolektive i sportiste Mostara

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je danas u svojim prostorijama primio najuspješnije mostarske sportaše u protekloj godini, čestitao im na uspjesima te im dodijelio poseba priznanja za postignute uspjehe.

"Iznimno sam ponosan na rezultate sportaša Grada Mostara koji su ostvareni u prethodnoj godini, a imati ovoliko prvaka države, čak i europskih prvaka, velika je čast za ovaj grad. Sportaši nam pronose ime grada po Europi i na taj način pokazuju da ima puno dobrih stvari koje se događaju u Gradu Mostaru" - rekao je između ostalog Bešlić.

Europski prvak u karateu Ivan Klepić istaknuo je kako je već ostvario veliki rezultat, no da želi postići uspjeh koji Bosna i Hercegovina još nije vidjela, a to je da donese europsku medalju iz Tokija 2020. godine.

Među najboljim koji su se istaknuli te postigli zapažene rezultate su: HŠK "Zrinjski" (nogometni prvaci BiH u sezoni 2017./18.), MNK "Mostar SG Staklorad" (prvaci BiH u futsalu za sezonu 2017./2018.), HKK "Zrinjski" (prvaci BiH u košarci za sezonu 2017./2018.), Stolnoteniski klub "Mostar" (osvajači Kup-a BiH i prvaci države), Ivan Klepić – SKK "Neretva" (prvo mjesto na Europskom prvenstvu u karateu), Ivona Klepić – SKK "Neretva" (treće mjesto na Europskom prvenstvu u karateu), Emil Markić – BK Mostar (svjetski prvak u boksu poluteška kategorija po WBF verziji), te Boćarski klub "Ante Rozić" (državni prvaci i osvajači kupa BiH u sezoni 2017./2018.).  Uz predstavnike Grada Mostara prijemu su nazočili i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara, predvođeni glavnom tajnicom Mirjanom Bošnjak.

Top Komentari

mostarac1964
I car hoce da donese evropsko zlato is Tokija 2020.Vrati se u skolu propao si iz geografije.
0 0
Mirko
Zrinja dominira
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi