'Lopte' Christine Aguilere zasjenile su NBA zvijezde

Pred početak All-Star utakmice

'Lopte' Christine Aguilere zasjenile su NBA zvijezde

Obično su u centru pažnje NBA All-Star utakmice 24 najbolja košarkaša najjače košarkaške lige na svijetu, ali na samom početku ovog velikog spektakla šou najboljim NBA igračima na kratko je ukrala Christina Aguilera.

Svojim nastupom na domaćem terenu u Madison Square Gardenu popularna pjevačica je svojim izgledom, ali i dubokim dekolteom zasjenila sve košarkaške zvijezde. Aguilera očito nije željela poraz na domaćem terenu obzirom da je rođena na Staten Islandu (New York).

Mnogi od američki mediji napisali su ili izvijestili kako su 'lopte' Christine Aguilere zasjenile i u drugi plan stavile sami početak utakmice u kojoj je na kraju Zapad slavio sa 163:158 kontra Istoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.