Lovren nakon poraza Lyona: Neka mene opet optuže

Dočekao svojih pet minuta

Lovren nakon poraza Lyona: Neka mene opet optuže

A. Beganović

Fudbaleri Lyona sinoć su na domaćem terenu u prvom susretu 4. pretkola Lige prvaka poraženi od Real Sociedada, a odmah nakon susreta oglasio se i nekadašnji igrač francuske momčadi Dejan Lovren.

Hrvatski reprezentativac je u ovom prelaznom roku iz Lyona prešao u Southampton i kako je tokom prošlih sezona često bio na meti navijača i čelnika kluba, sinoćnji poraz mu je legao kao kec na desetku.

"Neka sad opet mene okrive za poraz", na Twitteru je napisao Lovren.

Njegova izjava sasvim sigurno se neće svidjeti navijačima Lyona i čelnicima kluba, no Lovren je dočekao svojih pet minuta i iskoristio ih je na pravi način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti