Luca Toni doživio šok s porodicom: "Utrčali su u kući naoružani i s maskama na licu"

Opljačkan bivši italijanski fudbaler

Luca Toni doživio šok s porodicom: "Utrčali su u kući naoružani i s maskama na licu"

E. Čaušević

Nekadašnji italijanski fudbaler Luca Toni prije nekoliko dana doživio je pravu dramu u svom domu.

Italijanski mediji objavili su jučer da je Toni bio na meti pljačkaša koji su provalili u njegovu kuću, a on je odlučio da se oglasi kako bi jasno rekao šta se dešavalo.

Mnogi su bili iznenađeni kada je Toni potvrdio da je on bio sa svojom porodicom u kući u tom trenutku i da je svjedočio svemu što se dešavalo.

"Istina je da je u četvrtak navečer došlo do incidenta. Trojica naoružanih muškaraca su ušli u naš tom dok sam tu bio s porodicom. Imali su maske na licima i ukrali su sve što su mogli ponijeti. Ovo je baš trauma za mene, a posebno za moju djecu, ali najvažnije je da smo dobro", rekao je Toni i dodao.

"Policija je stigla jer je neko od komšija vidio šta se dešava. Ipak, oni su uspjeli pobjeći, a na kamerama se ne vidi mnogo toga. Sada samo tražim privatnost za sebe i svoju porodicu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi