Bivša prvakinja "časti" vrelim fotografijama, a sada bi mogla biti zaštitni znak fudbalskog kluba

Ideja koja je izazvala oduševljenje među navijačima

Bivša prvakinja "časti" vrelim fotografijama, a sada bi mogla biti zaštitni znak fudbalskog kluba

H. Zilić

Bivša prvkainja u biciklizmu Lucia Javorchekova, došla je u središte javnosti nakon što je olimpijske i sportske staze zamijenila modelingom.

Luciji ide dobro. Ima milionsku cifru fanova. Fotografijama često izazove lavinu komentara.

I ovaj put se odlučila za malo vatrenije fotografije, koje su u rekordnom vremenu skupile veliki broj lajkova i komentara.

Međutim, tu nije kraj. Ova bivša prvakinja bi mogla biti i zaštitni znak jednog slovačkog kluba. Naime Slovan Bratislava bi u narednom periodu mogao angažovati Luciju za promociju dresova, sportske opreme, što je svakako naišlo na veliko oduševljenje navijača.

Oglasi

Lucija je rođena u Bratislavi. Bila je veliki fudbalski fan. Išla je na utakmice Slovana, ali i ostalih slovačkih klubova. Bila je i na utakmicama reprzentacije Slovačke, a sada bi mogla dobiti još jedan angažman.

Atraktivnoj Slovakinji to ne bi bio novi zazov jer se već susretala sa slični. Bila je zaštitni znak u boksu i motociklizmu.

Slovan je ubjedljivi lider na tabeli prvenstva Slovačke i pet kola prije kraja imaju deset bodova prednosti ispred Dunajske Strede, tako da je na pomolu nova titula prvaka.

Oglasi