Ludilo Floyda Mayweathera: Izazvao Bryanta na košarkaški meč u milion dolara

Duel u kojem nema nikakve šanse

Ludilo Floyda Mayweathera: Izazvao Bryanta na košarkaški meč u milion dolara

Midhat Šljivak

Bokserska legenda Floyd Mayweather ponovo je željan medijske pažnje.

Proteklih dana se pričalo o njegovom ulasku u UFC, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Zato Floyd želi da se o njemu piše i priča, pa je tako na Instagramu izazvao jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobeja Bryanta na košarkaški meč.

Da bi sve bilo interesantnije, Floyd je spreman da se kladi u milion dolara i očigledno je vrlo samouvjeren kada su njegove košarkaške vještine u pitanju.

Realno gledajući, Mayweather ne bi imao šta tražiti protiv Kobeja. Vjerovatno bi sve jako brzo bilo gotovo, ali Floyd je čovjek kojem pažnja prija i ovakvi izleti u javnosti su mu postali česti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti