Pogledajte kakvu zvijer vozi Luka Dončić

Cijena je oko 400.000 dolara

Pogledajte kakvu zvijer vozi Luka Dončić

M. Šljivak

Slovenački košarkaš Luka Dončić nedavno je potpisao novi ugovor sa Dallas Mavericksima.

U narednih pet godina Luka će inkasirati nevjerovatnih 207 miliona dolara i ovaj ugovor je historijski za NBA ligu.

Radi se o rookie supermax ekstenziji, odnosno produženju ugovora za iznos od 35 posto salary capa, što se do sada nikada nije dogodilo u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Novi ugovor Luka Dončić je proslavio sa prijateljima. Na zabavi je pjevala Severina, a zatim je došlo vrijeme za odmor.

Iako može priuštiti odlazak na bilo koju destinaciju svijeta, Luka je ostao vjeran tradiciji i odlučio se za odmor na ostrvu Krk.

Tamo se pojavio sa automobilom koji je izazvao veliku pažnju među lokalnim stanovništvom, a kako i ne bi kada je cijena Lamborghinija kojeg vozi oko 400.000 dolara.

Automobil izgleda zaista brutalno i privlači ogromnu pažnju gdje god da se pojavi.

Top Komentari

user1597698961
Neki dan ifnotmacija kod vas kako nosi staru nokiu i ostao skroman hahaha,covjek zarasjuje milione a da nosi nokiu.
4 0
Jasminn
Šljivak, kakvo bi ti auto vozio da imas te pare? Ficu? Golfa 2?? A u sta da ih Doncic trosi? Ne moze u disko, ne moze na rostilj, ne moze da guzi eto novinara odmah da to snime pa ga cura ostavi, ili ce ga ta neka druga tuziti da silovanje da izvuce sta para, ako nadje vremena otici na more 10 dana uhhhh odlicnooooo. Pa gledam ove nase odu u Njemacku i nakon 2 mjeseca odmah auto uzo. Stan 2 da 2 al auto je masina. Pa sto Doncic nebi
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije