Kao na modnoj pisti: Luka Dončić u centru pažnje zbog odjeće

Privlači veliku pozornost

Kao na modnoj pisti: Luka Dončić u centru pažnje zbog odjeće

E. Škorić

Luka Dončić ubacio je sinoć 26 poena, ali to nije bilo dovoljno Dallas Mavericksima da izbjegnu poraz od Houston Rocketsa (108:133).

Dončić je odmarao četvrtu dionicu jer je meč već bio riješen, pa mu je uskraćena mogućnost da dođe do novog triple-doublea, te je ostao na 26 poena, osam asistencija i pet skokova.

Luka je tako dobio priliku da se dodatno odmori jer je zgusnut raspored i treneru Ricku Carlisleu trebat će Slovenac do kraja sezone.

A on osim dobrim igrama privlači pozornost i na druge načine, sada je to uradio odjećom. Poznati novinar koji prati Dallas, Brad Townsend, pitao je Dončića da li to ide na utakmicu ili na neku dodjelu nagrada?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi