Luka Modrić i Fernando Alonso razmijenili poklone

Potpisani dres i rukavice

Luka Modrić i Fernando Alonso razmijenili poklone

Vezni fudbaler Real Madrida Luka Modrić odlučio je počastiti vozača Formule 1 Fernanda Alonsa.

Luka je znao da je Fernando veliki navijač Reala te mu je preko novinara španskog lista AS odlučio pokloniti potpisani dres Kraljevskog kluba sa brojem 19.

"Zdravo, Fernando. Znam da si veliki navijač Reala i zato ti šaljem ovaj poklon, nadam se da će ti se dopasti. Želim ti puno uspjeha u budućnosti", poručio je vezni fudbaler Reala.

Na odgovor Alonsa se nije dugo čekalo te je španski vozač u bolidu McLaren-Honde odlučio poslati Luki vozačke rukavice.

"Hvala ti puno na dresu, Luka. Istina je da sam veliki navijač Reala. Tebi i saigračima želim puno uspjeha i trofeja u novoj 2017. godini. Hala Madrid", rekao je Fernando Alonso.

Podsjetimo da je Alonso u redove McLarena prešao 2015. godina, ali dosadašnje dvije povratničke sezone u ovom timu mu nisu bile uspješne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi