Srceparajuća priča nakon koje bi i kamen pustio suzu: Zašto Lukaku pokazuje slovo A kada slavi gol?

Napadač Intera sve ispričao

Srceparajuća priča nakon koje bi i kamen pustio suzu: Zašto Lukaku pokazuje slovo A kada slavi gol?

Admin Čaušević

Romelu Lukaku je oduvijek odskakao od svojih vršanja, prvenstveno zbog svoje visine i građe, međutim za razliku od mnogih imao je izuzetno teško djetinjstvo.

Lukaku je već ranije ispričao neke od detalje teškod odrastanja, međutim nakon što je dobio posebno priznanje La Gazzette dello Sport otvorio je dušu.

Odlični Belgijanac prilikom proslave golova često pokaže slovo A, a u srceparajućoj priči otkrio je zašto to zapravo radi.

"Imao sam šest godina kada mi je otac prestao igrati fudbal, a majci je dijagnosticiran šećer. Prošli smo kroz nekoliko teških godina."

"Nismo imali novca, mama je radila u restoranima, a brat i ja smo išli kod nje nakon utakmica. Moji roditelj nisu jeli da bi moj brat i ja mogli jesti"

"Sada želim sve da joj vratima. Kada god postignem gol napravim slovo A svojom rukom da ga posvetim svojoj majci Adolphini jer bez nje ne bih bio ono što jesam", zaključio je on.

Inače, Lukaku je svojim igrama i trudom se uspio odužiti svojim roditeljima. Trenutno je član Intera, a godišnje zarađuje 7.5 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi